top of page

Özbekistan - Türkiye Sağlık Forumu 16-17 Ağustos - Semarkand

Uluslararası Sağlık Hizmetleri AŞ (USHAŞ) öncülüğünde, Özbekistan- Türkiye Sağlık Forumu 16-17 Ağustos tarihleri arasında Semarkand’ da gerçekleşti. Sayın Fahrettin Koca’nın açılış konuşmasıyla başlayan Forum'a Özbekistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan Sağlık Bakanlarının ve Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) üst düzey temsilcileri de katılım sağladı.



İş Forumu kapsamında "Türkiye'de Sağlık Turizmi Faaliyetleri, Uygulamaları ve Hizmetleri", "Türkiye'de Sağlık Bilgi Sistemlerinde Güncel Gelişmeler ve Uygulama Örnekleri", "Türkiye'de Sağlık Yatırımları ve Yatırım Modeli Örnekleri (PPP Örneği)" ve "İlaç ve Tıbbi Cihazlarda Ürün Yönetimi ve Uluslararası İşbirliği Olanakları" başlıklı 4 panel gerçekleştirildi.

Etkinliğin sonunda, USHAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Selami Kılıç ve Genel Müdürü Sn. Murat Mercan, Özbekistan-Türkiye Sağlık Forumu'na iştirak eden firmaların stantlarını ziyaret ederek katılımcılara, katılım belgelerini takdim etti.


USHAŞ öncülüğünde gerçekleştirilen sağlık alanında küresel işbirliğinin güçlendiği bu önemli etkinlik hakkında detaylı bilgilere web sitemizden ulaşabilirsiniz.

bottom of page